keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

BANFF

Luvassa kasoittain kuvia 
 Perus suomalaisia kun ollaan
 Sunshine village
 Lake Louis
 Norquay

 1.Silvia Italiasta, Jana Saksasta, mä Suomesta ja Sophia Saksasta Norquayssa laskettelemassa 2. Jana levinneenä rinteeseen 3.Mä,Eveliina ja Anni suomesta ja lehmä #cowselfie #holycow 4. #deerselfie 5.Snowtubing mä, Eveliina, Oliver Tanskasta ja Tore Ruotsista 6.What happens in the bush, stays in the bush




Heipsuli vei!
Mun eka viikko spring brakea on takana ja vietin sen siin Banffissa muutaman muun vaihtarin kanssa. Mun on nyt ihan pakko alottaa tä sanomalla et oli kyl yks parhaimmista viikoista koko vuoden aikana! Vaihto-oppilaissa on vaan jotain ihan maagista oikeesti. 
Sunnuntai aamulla seitsemältä lähdettiin bussilla n.20 muun vaihtarin kanssa ajelemaan kohti Banffia, oltiin perillä joskus kuudelta illalla ja käytiin vuokraamassa laskettelu vehkeet ja testaamassa mökkikeskuksen uimatilat. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona lasketeltiin ja kunnolla. Kaikkina päivinä oli ihan älyttömän hyvät kelit ja uutta puuterilunta rinteet täynnä, ja en pistä yhtään pahaks niitä australialaisia ku tuol rinteil työskenteli ;) Käytiin Hot Springseillä ja en sano muutaku että se uima-allas poltti +40 asteista vettä ja siel piti lilluu 2h, oli se iha okei noin 10minaa ja sit alko vähän käymään kuumana. Käytiin museossa ja taidegalleriassa, plääh. Shoppailtiin down town Banffissa ja heh näätte ens postauksessa kuvaa vaihtareitten lempi kamoista eli roots kollareista ;) Testailtiin Banffin leffateatteri ja mentiin kattomaan Need for speed, ite en oikeen tälle leffalle syttynyt mut jotkut voi tyykkää. Koko viikon kyl kruunas perjantaina snow tubing, eli laskettiin mäkee sellasil isoil renkailla, yksin,kahdestaan tai kolmenkimpassa, kuten meidän holhooja sanos että "you can also hook up in groups" ja niin hän me tehtiin ;P Pääsin tän viikon aikana saunomaan ekaa kertaa koko mun vuoden aikana, jopa kolmena iltana! Tuntu kyllä hyvälle se. 
En oikeen tässä yksiyiskohtaseksi jaksa ruveta, sanon vaan että oli mahtava viikko!
Palailen pian lisäkuvien merkissä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti