keskiviikko 7. toukokuuta 2014

PROM 2014


Prom oli ihan mahtava kokemus!
En vielläkään voi uskoa että se päivä meni jo :( 


Aamusta mentiin Jana ja Sophian kanssa kampaajalle ja sit meille ja tein heiän ja oman meikin, poimittiin Gaëlle ja sit mentiin UNBC eli yliopistolle joka sijaitsee täällä sellasella kukkulalla.. vois ottaa joskus paremmin kuvia siitä sijainnista koska se on cool. Mut nii siis tosiaan myöhästyttiin siitä yhteisestä prom kuvasta missä kaikki oli.. hupsiii tultiin sinne just ku ne alko räpsii sitä kuvaa, mut se ei ollu meiän vika! Ne alko ottaa sen kuva kakskyt minuuttii etuajas. Sit joo oteltiin kuvii siel UNBC'l ja sit partybus tuli hakee meiät.





Nii elikkä hypättiin siitä sitten party bussiin kierreltiin kolmetuntia pisin kyliä, ja aloteltiin tätä prom tunnelmaa ;) Käytiin nappailee kuvii puistoissa ja mentiin syömään ostarille.. hyökättiin myös Walmarttiin, ja meiät potkittiin ulos sieltä, upsiista ;P 
Sit saavuttiinkin itse prom paikalle joka oli koristeltu aivan upeasti! Vessassa oli ruusunterälehtiä pisin paikkaa, karkkia, kaikennäkösiä ja tuoksusia rasvoja, neulontasettejä, hiuslakkaa, tekoripsiä ja voi että kaikkea. Katetut pöydät, ruokaa pursuava seisovapöytä ja juomia joka paikassa! Teema oli Oscar-gaala eli punainen matto löytys, ja tietenkin itse Oscarpatsaita. Musiikki pyöri ja DJ't oli hyviä tuli siinä hyvin tanssittua seittemästä illalla keskiyöhön ja sen jälkeen tietysti pikku after prom juhlintaa joka kesti puol kuuteen aamulla.. ei siitä sit sen enempää! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti