sunnuntai 29. joulukuuta 2013

JOULU 2013

Heipähei kaikki! Joulu on vietetty ja ylihuomenna on jo uusivuosi, sen menen viettämään ystävien kanssa. Ja suunnittelin pian julkaisevani kysymyspostauksen kyselyjutun(?) että voitte pistää kysymyksiä :) Mut takaisin jouluun..


Yläkulmassa näette meidän kaksi ja puolimetrisen joulupukin..
Keskellä vasemmalla on mun joulusukka ja se pidike jotka sain jo 24.pv ja 25 päivä kun avattiin lahjoja sain Oilers-sukankin x)
Keskellä oikealla näette tollasia juttuja, en tiä miks niitä sanois suomeksi, mut nii mentiin isoon rinkiin ennen jouluateriaa ja jokaisella oli oma ja kädet ristittiin vierekkäisen kanssa ja sitten vedettiin. Noi piti sellasen pam äänen ja sieltä tuli jouluhattu(paperinen kruunu), lelu ja jouluinen vitsi.
Alarivillä huomaatte että kuuseamme koristi Wayne Gretzky.


Ylärivissä ylisöpöt purkkapurkit. Ala rivillä joululahjojen paketointia ja suklaa pokerisetti x)


 Elikkäs joulua vietetään täällä virallisesti 25 päivä ja meidän kuusen alla oli tosiaan älyttömät kasat lahjoja. Jouluaamuna herättiin kymmenen aikoihin ja esimmäiseksi avattiin taino kurkattiin niihin joulusukkiin, sietä sain kolmeraha arpaa (voitin 9dollaria) ja käsiensokerikuorinnan, sekä karkkia.
Tämän jälkeen syötiin aamupalaksi vohveleita ja pekonia ja sitten siirryttiin virallisiin lahjoihin.
Lahojen availujen jälkeen siirryttiin kokkaamaan ja tekemään ruokaa ja sitten saapui vieraat, meitä oli 12 henkilöä kylässä ja oli tosi kiva ilta. Paljon ja paljon jouluruokaa, joulumusiikkia ja iloista keskustelua :) Oudoin ja poikkeuksellisin asia tässä joulussa oli kurpitsapiirakka, joo se ei vaa mee mun jakeluun syödä kurpitsapiirakkaa jouluaattona :D Jouluaatto täällä oli toisaan erillainen eli 24 päivä mentiin syömään kiinalaiseen ravintolaan ja sen jälkeen mentiin katsomaan Candy Cane Lane eli yks tollanen asuntolähiö on kaikki koristellu heiän talot älyttömän hianoiksi kaikilla valoilla ja kaikilla, on se ihan siistin näköistä ja silleen, mut en omaa asuntoani sillai koristelis. Kuvia mulla ei siitä oo koska noh mulla oli näpit jäässä siellä kävellessä :D
Ja joo unohdin jo kertoa että täällä monella oli joulukuusi jo marraskuussa ja meillä oli matkustelun takia vasta joulukuun puolessa välissä, niin se oli heistä ihan kauhean myöhään.. 
Noh nyt on tämäkin joulu koettu ja oon kyllä ihan tyytyväinen :)
ps. huomaatkaa se että meillä on metrilunta ja turun suunnalla ei mitään :P

'
 Sain hostperheeltä paljon lahjoja. Kaikki tietää koska tykkään One Directionista, sain heidän 2014 kalenterin ja viltin. Burtonin laskettelusukat, Adidaksen urheilusukat, käsihoitoja ja kynsilakkaa, karkkia, kirjan, lapaset, huulikiiltoa, meikkipussukan, pipon, kaksi joulusukkaa(oilers ja se toinen mistä on täällä kuvia) ja kaksinkappalein kaulahuiveja. Unohtamatta mun uutta Coach-laukkua, I love it, se väri ei oo mailman käytännöllisin, mutta se on söpö ja mä tykkään.
Secret santa- tehtiin tyttöjen kanssa 23 päivä, mentiin The Keg:iin syömään porukalla ja vaihdettiin lahjat. Sain Janalta the body shopin saippuoita, suklaata, 2014-plannerin, Lush- kylpypommin ja pinkitpörrösukat.
Suomesta sain paljonpaljon karkkia, stabilot (siis niitä ei täällä päin mailmaa ole...), kaulakorun kullalta ja kokovartalokuorinnan, kynsilakkaa ja käsintehty käsisaippua, LV:nin kaulahuivi ja korvikset isiltä ja isoveljen pakettia viellä odottelen... koska sieltä tulee mun ootetuin joululahja kun sen vaan saisin..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti