sunnuntai 1. joulukuuta 2013

VANCOUVER round 1

Keskiviikosta sunnuntaihin vietin erittäin kivat viisi päivää Vancouverissa.
Okei käytännössä kolme päivää Vancouverissa ja kaksi päivää meni eedestaas ajellessa.
Mut jokatapauksessa arvatkaa kuka otti kameran mukaan mutta ei muistikorttia ja huomasi kyseisen jutun vasta torstai aamulla hostsiskon yliopisto valmistujaisissa. Mutta hänen uunituore miehensä (joka on myös blondi) unohti akut kamerasta kotiin, niin tadaa kaksi blondia sai yhden kameran kansaan.. ja kuultiin tästä aika paljon kyseisen päivän aikana. Odottelen sähköpostiin kuvia graduationista mulla on nyt vaan yks kuva kännykässä. Mutta siis joo se tilaisuus oli cool ja UBC:n kampus on iso, mutta vanha.
Seremonia kesti 2h ja tosiaan joka nimen kohdalla noustiin lavalle ja käveltiin sen läpi. Tylsähköä.. eei yhtään. Tilaisuuden jälkeen mentiin hänen menttorin luokkaan ja siellä oli kaikkee tarjolla muillekkin valmistuneille ja läheisille. Illalla mentiin ravintolaan juhlimaan valmistunutta :)
Perjantaina pientä kaupunki kierrosta käveltiin vaan ja kateltiin ja vähän joululahja ostoksia suomeen ;)
Vietettiin suurin osa päivästä kävellen gastownia, jossa on maailman ensimmäinen kaasulla toimiva kello. Ja illallinen maailman ensimmäisessä the old spaghetti factoryssä, gastownissa missä se kaikki sai alkunsa.
Ja hei joistain teistä tä ei ehkä oo niin siistii mitä musta, mutta yhdellä aukiolla kuvattiin leffaa! The interview joka tuleen ens vuonna leffaan ja näin Seth Rogenin ja James Francon! Siis joo musta se vaa on siistii.
Ööh sitten lauantaina oli tarkotus kierellä lisää kaupunkii, mutta se päätti ihan vaa sataa vettä kokopäivä. Käveltiin silti aika paljo ympäri kaupunkii vähän ostoksien ja leffankuvaus paikkojen merkeissä. Sunnuntaina ajeltiin kotiin ja nii nyt oonkin täällä. Ja hei muutaman päivänpäästä taas vähän tapaamaan Vancouverii NHLlän merkeissä!
Tossa toi yks laatukuva mun kännykästä, just ennekun professorit saapus tonne lavalle.
Siel ne istuu Seth Rogen ja James Franco 




Mun hotelli huonee ikkunan maisema, ja koko mun hotellihuoneen seinä oli itseasias ikkunaa, oli se ihan siisti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti