maanantai 10. helmikuuta 2014

Fashion Show

Heipsu!
Eli keskiviikkona meillä oli Fashion Show, johon mä ja noin puolet tän vuoden grad luokasta osallistui.
Ilta oli ihan täydellisen onnistunut ja yks parhaimmista illoista tän vaihtovuoden aikana! Muo oikeen harmittaa ettei suomessa nähä vaivaa tällästen juttujen järjestämiselle, koska tä oli vaan niin siisti kokemus.
Tosiaan keskiviikkona päästiin Lavannan ja Gellenkaa puoles välissä koulupäivää pois koska meiän kampaaja ja meikkaus alko yhdeltä. Sain ittelleni tollasen "pin up girl" tyylin, se kampaaja vaan sano ku istuin tuoliin ihan välittömästi et se tekee mul sellasen hius tyylin :D Sit meikkaaja laitto mulle punasta huulipunaa, ja olin aika wow, kun en oo ite tottunut käyttämään tummaapunasta huulipunaa. Tykääsin siitä kyl aika paljon et ehkä mun pitäis alkaa opettelee huulipunan käyttöö ;)
Mut siis joo tän jälkeen mentii puotineille (kanadalainen ruoka, joka tulee quebeccistä, älytöntä herkkua ja älyttömän epäterveellinen; raskalaisii, juustokiekuroi ja gravy'ä eli niiku emt ruskeetkastiketta)
Tän jälkeen suunnattiin paikanpäälle, tavattiin kaikki ja alettiin jännitellä showta. Siinä odoteltiin show alkua melkeen kaksituntia juteltii ja pidettiin hauskaa. Sit itse show alko ja tosiaan koska tyttöjä oli niin paljon päästiin lavalle vaan kahdesti ja pojat jotain kuuskertaa... epäreilua, no ei voi mitään.
Meiän show oli tosi onnistunu ja ihan älyttömästi porukkaa oli ostanu lippuja. En ees tiä mitä täst kertois muutaku et se oli ihan sika hienoo :D Lisään ehkä lisää kuvia kun saadaan meiän muotinäytös CD:t.
Heippa x)
Täs on tä runway ja ekat ihmiset ku oli aikasin varaa paikkoja :'D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti